Βορίδης: Η ρητορική της αντιπολίτευσης εκτρέφει τους λαϊκιστές τύπου Κωνσταντοπούλου και Βελόπουλου

07:59 - 13/02/2025

Για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στην τραγωδία των Τεμπών μίλησε σε συνέντευξή του ο Μάκης Βορίδης. «Δεν είμαι και σίγουρος ότι κάτι δεν έχουμε κάνει καλά. Απλώς νομίζω ότι αντικειμενικά βρισκόμαστε σε μία δύσκολη θέση, να την εξηγήσω ποια είναι. Εμείς τι λέμε; Λέμε ότι αυτό κατεξοχήν είναι μία ποινική υπόθεση και πρέπει να ερευνηθεί πρωτίστως […] Το άρθρο Βορίδης: Η ρητορική της αντιπολίτευσης εκτρέφει τους λαϊκιστές τύπου Κωνσταντοπούλου και Βελόπουλου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Μόναχο: 26χρονος Αφγανός ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε στο πλήθος – «Δεν ήταν ατύχημα»

Θεσσαλονίκη: Νοίκιαζαν πολυτελή αυτοκίνητα και τα δήλωναν κλεμμένα – 6 συλλήψεις

Λήμνος: Αντιδράσεις για τη διακοπή της ακτοπλοϊκής σύνδεσης με Καβάλα

Πακιστανική χειροποίητη και σπιτική εκδοχή του Tesla Cybertruck

Το τέρας της Αυστρίας που βίαζε την κόρη του 24 χρόνια μπορεί να αποφυλακιστεί – «Ο κόσμος θα μου σφίγγει το χέρι και θα λέει συγχαρητήρια»

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Απαντά στις φήμες χωρισμού από την Ιωάννα Τούνη – «Το θέμα είναι να είναι καλά το παιδί μου» [βίντεο]