Έρευνα: Ποια λαχανικά καθυστερούν το γκριζάρισμα των μαλλιών;

15:23 - 12/02/2025

Μια νέα επιστημονική έρευνα έδειξε ότι μια ένωση σε πράσινα λαχανικά μπορεί να καθυστερήσει το γκριζάρισμα.

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Το πρόγραμμα προβολών στα Options Cinemas στη Βέσο Μάρε από 13 έως και 19 Φεβρουαρίου 2025

Μακροζωία: Ποιες τροφές αφαιρούν χρόνια ζωής

Από που προέρχεται η φράση «έβαλε το κεφάλι του στο ντορβά»;

Αμβούργο: Η γοητευτική πόλη με τις 2.500 γέφυρες

Ποιά είναι τα πράγματα που δεν πρέπει να έχετε στον πάγκο της κουζίνας σας;