Όλα τα μυστικά για τέλειο κοκκινιστό μοσχάρι

08:18 - 12/02/2025

Το κοκκινιστό είναι απ’ τα πιο νόστιμα και χαρακτηριστικά φαγητά της ελληνικής κουζίνας, ταιριάζει σε όλες τις εποχές και συνδυάζεται με διαφορετικές γαρνιτούρες, όπως με μακαρόνια ή κριθαράκι στο γιουβέτσι, με πατάτες κάθε είδους και μορφής, με ρύζι αλλά και πουρέ μελιτζάνας στο χουνκιάρ μπεγεντί

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Ανακαλύψτε τις υπερτροφές της Ελλάδας

Το στοιχείο της διατροφής μας που φρενάρει τη διαδικασία της γήρανσης

Σάκης Τανιμανίδης για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Μαυρίδη: Είναι καλά, η μαγνητική στο κεφάλι βγήκε καθαρή

Μέση Ανατολή: Ο Τραμπ «μπέρδεψε» τον Νετανιάχου και τους υπουργούς του με τις δηλώσεις για Χαμάς και ομήρους

Πεντέλη: Kαλώδια αξίας 500.000 ευρώ «έκαναν φτερά» από δημοτικό χώρο

Οι δικηγόροι ζητούν άμεση λύση στην ανυπαρξία θέρμανσης στο Εφετείο Αθηνών