Πώς το κόκκινο κρέας αυξάνει τον κίνδυνο άνοιας

00:49 - 12/02/2025

Η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων επεξεργασμένου κόκκινου κρέατος σχετίζεται με υψηλότερο κίνδυνο άνοιας

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

ΑΑΔΕ: «Σαφάρι» ελέγχων στην αγορά αυτοκινήτου σε πάρκινγκ και πλυντήρια

Νωρίτερα το Πάσχα φέτος -Πότε κλείνουν και πότε ανοίγουν τα σχολεία

Πάτρα: Ανοιχτό έως και την Πέμπτη το Υπνωτήριο Αστέγων λόγω του κρύου

Το κινητό μας (κρυφ)ακούει τις συζητήσεις μας και μας στέλνει τις αντίστοιχες διαφημίσεις;

Καιρός: Κρύο, βροχές και χιόνια στα ορεινά σήμερα - Νέα επιδείνωση από αύριο

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή στα 83 του χρόνια ο Αλέξανδρος Μαντέλης