Έρευνα: Ποια λαχανικά καθυστερούν το γκριζάρισμα των μαλλιών;

17:13 - 11/02/2025

Μια νέα επιστημονική έρευνα έδειξε ότι μια ένωση σε πράσινα λαχανικά μπορεί να καθυστερήσει το γκριζάρισμα.

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Το βασικό συστατικό της ευτυχίας - Δείτε αν υπάρχει στη ζωή σας

Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Μακροζωία: Ποιες τροφές αφαιρούν χρόνια ζωής

Η απίστευτη δήλωση του Κώστα Τσιάρα «που ταξίδεψε εκτός Ελλάδας... στον Έβρο»

Το αντικείμενο στην κουζίνα που πρέπει να καθαρίζουμε τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα

Πώς να φτιάξετε ζύμη για πίτσα από γιαούρτι με ένα απλό κόλπο