Παύλος Σταματόπουλος: Όσο περνάνε τα χρόνια στενεύουν τα περιθώρια, σκέφτομαι τι θα προκύψει επαγγελματικά

08:36 - 10/02/2025

“Δεν ξέρω αν θα είμαι του χρόνου στο «Χαμογέλα και πάλι», με την έννοια ότι δεν έχω μιλήσει.” ανέφερε ο Παύλος Σταματόπουλος. Ο Παύλος Σταματόπουλος ... To άρθρο Παύλος Σταματόπουλος: Όσο περνάνε τα χρόνια στενεύουν τα περιθώρια, σκέφτομαι τι θα προκύψει επαγγελματικά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Gene Simmons: Ο frontman των Kiss δίνει την ευκαιρία σε fan να γίνει ο προσωπικός του βοηθός για 12.000 δολάρια

Χανιά: Επανεξέταση του δεύτερου δείγματος αίματος του 45χρονου οδηγού της Porsche ζήτησε η οικογένεια του 22χρονου Παναγιώτη

Ελλάδα – Σκωτία: H αποστολή των Σκωτσέζων για τους αγώνες κόντρα στην Εθνική ποδοσφαίρου

Μάρκ Κάρνεϊ, ο διάδοχος του Τριντό που δεν φοβάται τον νταή Τραμπ και θα κάνει τον Στάρμερ να διαλέξει στρατόπεδο

Γυναίκα «κατέβασε» με κλοτσιά το μπροστινό τμήμα λεωφορείου γιατί δεν της άνοιξε ο οδηγός για να μπει

ΗΠΑ: Η σύζυγος διάσημου κυνηγού φαντασμάτων έδωσε σε εκτελεστή 11.000 δολάρια για να τον «βγάλει» από τη μέση