Άλκηστις Πρωτοψάλτη για Έβρο: Ευχαριστώ «όσους φυλάνε Θερμοπύλες»

08:42 - 06/03/2020

Από τα βάθη της ψυχής της, ευχαριστεί σε ανάρτησή της στο Instagram όσους «φυλάσσουν Θερμοπύλες» η δημοφιλής τραγουδίστρια, Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Στην ανάρτησή της, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ένα ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου στα παιδιά μας που «φυλάσσουν Θερμοπύλες» Απ ότι διαφαίνεται θα είναι μία «πράξη» διαρκείας από τον Έβρο μεχρι το Καστελόριζο … Είμαστε […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Ένα ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου στα παιδιά μας που «φυλάσσουν Θερμοπύλες»

«Είμαστε όμως μαθημένοι να υπερασπιζόμαστε την Ελλάδα, κι αυτή τη φορά δεν θα είμαστε 300 θα είμαστε μια γροθιά», έγραψε η τραγουδίστρια

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου στα παιδιά μας που «φυλάσσουν Θερμοπύλες»

Με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη δηλώνει την στήριξη της στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις που αυτή την στιγμή βρίσκονται στα ελληνοτουρκικά σύνορα. «Ένα ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου στα παιδιά μας που «φυλάσσουν Θερμοπύλες». Απ’ότι διαφαίνεται θα είναι μία «πράξη» διαρκείας από τον Έβρο μεχρι το… Read more » The post Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου στα παιδιά μας που «φυλάσσουν Θερμοπύλες» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Ένα ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου στα παιδιά μας που «φυλάσσουν Θερμοπύλες»

Το δικό της μήνυμα συμπαράστασης και τη στήριξή της στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις στον Έβρο θέλησε να στείλει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Διαβάστε το στο real.gr

Άλκηστις Πρωτοψάλτη για Έβρο: Ευχαριστώ τα παιδιά μας που «φυλάσσουν Θερμοπύλες»

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη ευχαρίστησε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που όπως ανέφερε «φυλάσσουν Θερμοπύλες». The post Άλκηστις Πρωτοψάλτη για Έβρο: Ευχαριστώ τα παιδιά μας που «φυλάσσουν Θερμοπύλες» appeared first on EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου στα παιδιά μας που «φυλάσσουν Θερμοπύλες»

Με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη δηλώνει την στήριξη της στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις που αυτή την στιγμή βρίσκονται στα ελληνοτουρκικά σύνορα. «Ένα ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου στα παιδιά μας που «φυλάσσουν Θερμοπύλες». Απ’ότι διαφαίνεται θα είναι μία «πράξη» διαρκείας... The post Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου στα παιδιά μας που «φυλάσσουν Θερμοπύλες» appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Ένα ευχαριστώ στους στρατιώτες μας που «φυλάσσουν Θερμοπύλες»

Το δικό της μήνυμα συμπαράστασης και τη στήριξή της στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις στον Έβρο θέλησε να στείλει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Ηδιάσημη τραγουδίστρια με μια ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram, που δείχνει Έλληνες στρατιώτες να κάνουν έπαρση της ελληνικής σημαίας, κάνει λόγο για τα

Διαβάστε το στο madata.gr

Αλκηστις Πρωτοψάλτη: Ενα ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου στα παιδιά μας που «φυλάσσουν Θερμοπύλες»

Το δικό της μήνυμα συμπαράστασης και τη στήριξή της στις ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις στον Έβρο θέλησε να στείλει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Η διάσημη τραγουδίστρια με μια ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram, που δείχνει Έλληνες στρατιώτες να κάνουν έπαρση της ελληνικής σημαίας, κάνει λόγο για τα «παιδιά μας που φυλάνε Θερμοπύλες». Το ευχαριστώ της […] The post Αλκηστις Πρωτοψάλτη: Ενα ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου στα παιδιά μας που «φυλάσσουν Θερμοπύλες» appeared first on slpress.gr.

Διαβάστε το στο slpress.gr

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Ένα ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου στα παιδιά μας που «φυλάσσουν Θερμοπύλες»

Με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη δηλώνει τη φανερή της στήριξη στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις κατά το δύσκολο έργο που επιτελούν τις τελευταίες μέρες, φυλάσσοντας τα ελληνοτουρκικά σύνορα. Το άρθρο Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Ένα ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου στα παιδιά μας που «φυλάσσουν Θερμοπύλες» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

«Σαν έτοιμοι από καιρό…» Άλκηστις Πρωτοψάλτη για Έβρο: Ευχαριστώ «όσους φυλάνε Θερμοπύλες»

Από τα βάθη της ψυχής της, ευχαριστεί σε ανάρτησή της στο Instagram όσους «φυλάσσουν Θερμοπύλες» η δημοφιλής τραγουδίστρια, Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Στην ανάρτησή της, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ένα ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου στα παιδιά μας που «φυλάσσουν Θερμοπύλες» Απ ότι διαφαίνεται θα είναι μία «πράξη» διαρκείας από τον Έβρο μεχρι το Καστελόριζο … Είμαστε […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Στο πλευρό των Ελλήνων στρατιωτών η Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Τους ευχαριστώ που φυλάσσουν Θερμοπύλες» (φώτο)

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με ανάρτηση της δείχνει ότι βρίσκεται στο πλευρό των Ελλήνων στρατιωτών που προστατεύουν τα σύνορα της Ελλάδας, από την μαζική εισβολή αλλοδαπών.  Η διάσημη τραγουδίστρια με μια ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram, που δείχνει Έλληνες στρατιώτες να κάνουν έπαρση της ελληνικής σημαίας, κάνει λόγο για τα «παιδιά μας που φυλάνε Θερμοπύλες». Το ευχαριστώ της Άλκηστις Πρωτοψάλτη Συγκεκριμένα, έγραψε: «Ένα ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου στους στρατιώτες μας που φυλάσσουν Θερμοπύλες»Απ ότι διαφαίνεται θα είναι μία «πράξη» διαρκείας από τον Έβρο μέχρι το Καστελόριζο ...(ενάντια στα απαίσια /οργανωμένα σχέδια των «γειτόνων») και στην απάθεια της Ευρωπαϊκής ένωσης ...

Διαβάστε το στο pronews.gr

Lamianow.gr Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Ένα ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου στα παιδιά μας που «φυλάσσουν Θερμοπύλες» «Είμαστε όμως μαθημένοι να υπερασπιζόμαστε την Ελλάδα, κι αυτή τη φορά δεν θα είμαστε 300 θα είμαστε μια γροθιά», έγραψε η τραγουδίστρια. Με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη δηλώνει τη φανερή της στήριξη στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις κατά το δύσκολο έργο που επιτελούν τις τελευταίες μέρες, φυλάσσοντας τα […] Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Ένα ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου στα παιδιά μας που «φυλάσσουν Θερμοπύλες» Νewsroom

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Σαν έτοιμοι από καιρό… Άλκηστις Πρωτοψάλτη για Έβρο: Ευχαριστώ όσους φυλάνε Θερμοπύλες

Από τα βάθη της ψυχής της, ευχαριστεί σε ανάρτησή της στο Instagram όσους φυλάσσουν Θερμοπύλες η δημοφιλής τραγουδίστρια, Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Στην ανάρτησή της, αναφέρει χαρακτηριστικά: Ένα ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου στα παιδιά μας που φυλάσσουν Θερμοπύλες Απ ότι διαφαίνεται θα είναι μία πράξη διαρκείας από τον Έβρο μεχρι το Καστελόριζο … Είμαστε όμως μαθημένοι να υπερασπιζόμαστε την Ελλάδα, κι αυτή τη φορά δεν θα είμαστε 300 θα είμαστε μια γροθιά . Σταθερά προσηλωμένοι στα ιδανικά μας και στον πολιτισμό μας. Δίκαιοι … Σαν έτοιμοι από καιρό… https://www.instagram.com/p/B9SEITcgCbT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading” data-instgrm-version=”12″> <a hr

Διαβάστε το στο spoilers

Άλ. Πρωτοψάλτη για Έβρο: Ευχαριστώ τα παιδιά που «φυλάσσουν Θερμοπύλες»

Συγκινητική ανάρτηση της δημοφιλούς τραγουδίστριας στο instagram, όπου δηλώνει τη στήριξη της στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας στα σύνορα. Συγκεκριμένα η Άλκηστις Πρωτοψάλτη γράφει: “Ένα ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου στους στρατιώτες μας που «φυλάσσουν Θερμοπύλες» Απ ότι διαφαίνεται θα είναι μία «πράξη» διαρκείας από τον Έβρο μέχρι το Καστελόριζο […] Άλ. Πρωτοψάλτη για Έβρο: Ευχαριστώ τα παιδιά που «φυλάσσουν Θερμοπύλες» on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Άλκηστις Πρωτοψάλτη για Έβρο: Ευχαριστώ «όσους φυλάνε Θερμοπύλες»

Από τα βάθη της ψυχής της, ευχαριστεί σε ανάρτησή της στο Instagram όσους «φυλάσσουν Θερμοπύλες»

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή