Έρευνα: Ποια λαχανικά καθυστερούν το γκριζάρισμα των μαλλιών;

21:12 - 09/02/2025

Μια νέα επιστημονική έρευνα έδειξε ότι μια ένωση σε πράσινα λαχανικά μπορεί να καθυστερήσει το γκριζάρισμα.

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Δ. Πιατάς: Το Αρχελάου 5 πολεμήθηκε επειδή ήταν στην κρατική τηλεόραση

Την Κυριακή 9/2 η 8η Γιορτή Πορτοκαλιού στον Άνω Αλισσό

Μια γλυκόπικρη κομεντί

Οι νέοι του ΝΟΠ προκρίθηκαν αήττητοι με τρεις νίκες στα τελικά

Το Πατρινό Καρναβάλι στη Νέα Υόρκη- Δεν το πτόησε ούτε η χιονοθύελλα- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2025, ο απολογισμός του Περιφερειάρχη Ν. Φαρμάκη, για το 2024