Μιμή Ντενίση: «Πάντα ήθελα παιδί αλλά δεν έγινε με τους ανθρώπους που ήθελα να γίνει»

19:11 - 21/12/2024

Τη Μιμή Ντενίση υποδέχθηκε η Τζένη Θεωνά στο εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής Μαμά-δες και μίλησε για την επιθυμία που είχε πάντα να αποκτήσει ένα παιδί. «Πάντα ήθελα παιδί και πάντα ήταν η ζωή μου άνω κάτω. Χώρισα, μετά ήμουν με έναν άνθρωπο που έφυγε από τη ζωή. Δεν έγινε με τους ανθρώπους που ήθελα να γίνει, μετά προέκυψε, ήταν καρμικό η Μαριτίνα να είναι το παιδί μου και εγώ η μαμά της. Είχε μερικά στοιχεία που έδειχναν πως θα γίνει. Ήταν πεισματάρα από μικρή, πολύ τρυφερή, πολύ γλυκιά και μαμαδόπαιδο του σπιτιού.» εξομολογήθηκε η Μιμή Ντενίση και συμπλήρωσε: «Δεν περίμενα ότι θα γίνει τόσο πειθαρχημένη. Είχα άγχος ότι δεν θα διαβάζει και θα βρει δρόμο που να την παθιάζει».

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ο Νετανιάχου θα συνεχίσει την «αποφασιστική δράση κατά των Χούθι της Υεμένης»

Τετ α τετ του Χακάν Φιντάν με τον Αλ Γκολάνι στη Συρία

«Καζάνι που βράζει» η Λωρίδα της Γάζας – Ξεπέρασαν τους 45.000 οι Παλαιστίνιοι που έχουν σκοτωθεί

Μπαράζ διαρρήξεων στη βόρεια Αττική – Σε ένα περιστατικό οι δράστες αφαίρεσαν 170.000 ευρώ από σπίτι στην Κηφισιά

Τραϊάνα Ανανία: Η πρώτη αντίδραση μετά την αποχώρηση από το Voice – Τι είπε για την παραγωγή

Μεγάλη ομάδα της Αθήνας για Μορόν – Δίνει τρία εκατομμύρια και δύο παίκτες 11αδας!