Το απόλυτο εγχειρίδιο απολαύσεων: 365 ιδέες, συμβουλές και μυστικά για αξέχαστα γιορτινά τραπέζια

11:36 - 20/12/2024

Όλα τα μυστικά για επιτυχημένα γιορτινά καλέσματα, οι πιο νόστιμες διευθύνσεις για τις αγορές των ημερών και τα πιο επικά πιάτα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις! Ρεπορτάζ Συγκεντρώσαμε τις πιο νόστιμες διευθύνσεις της πόλης με τα πιο ενημερωμένα και νόστιμα deli, καταστήματα με εκλεκτούς ξηρούς καρπούς, με σοκολατάκια – πειρασμούς, με απίθανα προζυμένια ψωμιά και αρτοποιήματα από new age αλλά και παλιούς φούρνους, με απίθανα τυριά και ιδιαίτερα αλλαντικά από Ελλάδα αλλά και από όλο τον κόσμο, που ξεχωρίσαμε για τη φετινή εορταστική περίοδο. Αφιέρωμα Οδηγός επιτυχίας για μπουφέ και καθιστό δείπνο Οι δοκιµασµένες «διαδροµές» που θα µας λύσουν τα χέρια Διαβάστε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Λιβανέζος χτύπησε απρόκλητα γυναίκα στα Εξάρχεια - Είχε επιτεθεί και σε άλλη τον Ιούνιο και είχε αφεθεί ελεύθερος

Η KOSMOCAR στην κορυφή των True Leaders 2023

«Μπορεί να είμαι ηλικιωμένη αλλά δεν είμαι χαζή», λέει η 86χρονη στα Χανιά που αποκάλυψε κύκλωμα απάτης

Κωνσταντέλιας: Είχα από μικρός όνειρο να παντρευτώ - Στις 28 Δεκεμβρίου ο γάμος του με την Χριστίνα

My Style Rocks: Δάκρυσε η Κατερίνα - Δεν μπορώ άλλο, έχω κάνει κατάθεση ψυχής σε αυτόν τον διαγωνισμό και έχω κουραστεί

Ζελέσνκι σε Ούσικ: Οι Βρετανοί είναι σημαντικοί σύμμαχοι μην χτυπήσεις πολύ τον Fury