Γιώργος Παπαδάκης για τον θάνατο του Κώστα Χαρδαβέλλα: «Είναι μια είδηση που δεν θα ήθελα ποτέ να πω»

08:11 - 18/12/2024

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας άφησε την τελευταία του πνοή στα 79 του χρόνια με την είδηση του θανάτου του να σκορπά τη θλίψη στον δημοσιογραφικό χώρο. Σήμερα, ο Γιώργος Παπαδάκης, στον αέρα του «Καλημέρα Ελλάδα» αποχαιρέτησε τον αδερφικό του φίλο. «Μία από τις ειδήσεις που εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα ποτέ να την πω. Ένας συνάδελφός […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Σοκαρισμένη η Ναταλία Γερμανού με τον θάνατο του Κώστα Χαρδαβέλλα – «Μου ήρθε πολύ ξαφνικό»

Σπύρος Μπιμπίλας και Στέφανος Κωνσταντινίδης καβγάδισαν έντονα στον αέρα της «Super Κατερίνα» – Βίντεο

Ο προσωπικός γιατρός του Κώστα Χαρδαβέλλα αποκαλύπτει: «Η σύζυγός του έκλαιγε, το νοσοκομείο διέρρευσε την είδηση»

Σύλβια Δεληκούρα: «Ο άντρας μου μού είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να με παντρευτεί»

Ζήνα Κουτσελίνη: Απαντά πρώτη φορά για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα και τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε

Η σύζυγός του Κώστα Χαρδαβέλλα ξεκαθαρίζει για την αιτία θανάτου του: «Δεν έφυγε από τον καρκίνο»