Η Κατερίνα Καινούργιου αποκαλύπτει: «Δεν είμαι έγκυος, είμαι στη διαδικασία κάποιας θεραπείας και είμαι αρκετά πρησμένη»

12:30 - 13/12/2024

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» τους ακριβείς λόγους που αρνήθηκε να παρουσιάσει τα φετινά Καλλιστεία. Στη θέση της μπήκε η Κατερίνα Στικούδη, ενώ στη θέση του Νίκου Κοκλώνη, ο Νάσος Γουμενίδης. Η Κατερίνα Καινούργιου εξομολογήθηκε ότι κάνει κάποιες θεραπείες, με αποτέλεσμα να είναι πρησμένη […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που ταξίδεψε με τον Bruno Cerella στις Μαλδίβες

Τιραμισού φράουλα

Εύη Φραγκάκη: Φινάλε από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Action 24 – Το συγκινητικό της «αντίο» στους τηλεθεατές

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Γρηγόρης Μόργκαν: Οι ευχές της εγχώριας showbiz για τον ερχομό του πρώτου παιδιού τους

Νότης Σφακιανάκης: Viral το σπίτι στην Πύλα της Κύπρου που είναι αφιερωμένο στον λαϊκό τραγουδιστή

Γιώργος Κιμούλης: Ένοχος ο ηθοποιός και σκηνοθέτης για ψευδή κατάθεση – Η ποινή φυλάκισης και το υψηλό πρόστιμο