Κλέλια Ανδριολάτου: Η πρώτη της αντίδραση για τη δημοσίευση του Morgan Freeman με το «Maestro» – «Έχω ξετρελαθεί, ούρλιαζα»

18:12 - 09/12/2024

Η Κλέλια Ανδριολάτου σχολίασε, στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» που την εντόπισε στο αεροδρόμιο, τη δημοσίευση του Morgan Freeman για τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro». Αρχικά, η ηθοποιός είπε: «Έχω ξετρελαθεί! Δεν το πιστεύω, τρελάθηκα. Ούρλιαζα!». Στη συνέχεια, η Κλέλια Ανδριολάτου πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να πω για την ταινία, ό,τι έχει βγει. Απαγορεύεται, είναι […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Κώστας Χαρδαβέλλας: Γιώργος Λιάνης και Γιάννης Δημαράς αναπολούν τη συνεργασία τους – «Ήμασταν τρία παλιόπαιδα, κάναμε μεγάλες θυσίες»

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Λέω ότι είμαι η Ελένη Μενεγάκη του YouTube και με κράζουν, μου λένε “Μενεγάκη δε θα γίνεις ποτέ”»

Πως μπορεί να αποκτηθεί ξανά η εμπιστοσύνη σε μια σχέση

Ματίνα Νικολάου: «Φυσικά και με νοιάζει η άποψη των ανθρώπων που είναι στην τηλεόραση, αλλά εγώ δεν είμαι ο Νίκος»

Μυστικά για να καταναλώνεις πιο υγιεινές τροφές και να αυξήσεις την ενέργειά σου

Νίκος Αναδιώτης για την woke ατζέντα: «Είναι ένα κίνημα που σκοπεύει να καταστρέψει τα φύλα, τα έθνη, την οικογένεια και τον χριστιανισμό»