Γιώργος Κουβαράς: Τα δελτία ειδήσεων είναι ένα σύντομο κεφάλαιο της καριέρας μου

19:27 - 07/12/2024

«Είμαι πάρα πολλά χρόνια στη δημοσιογραφία και τα έχω κάνει όλα» παραδέχεται ο Γιώργος Κουβαράς. Για το πέρασμα από τα δελτία ειδήσεων, τα δυο προηγούμενα χρόνια, αλλά και την μετάβαση από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία μίλησε ο Γιώργος Κουβαράς το πρωινό του Σαββάτου στην κάμερα της εκπομπής «Καλημέρα είπαμε;» και τον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού. «Αυτό ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Κουβαράς: Τα δελτία ειδήσεων είναι ένα σύντομο κεφάλαιο της καριέρας μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Είναι επίσημο: Έρχεται το Exathlon

Η Χάποελ Τελ Αβίβ θέλει τον Φίλιπ Πετρούσεφ

Θεσσαλονίκη: «Μας είπαν “δε δεχόμαστε άλλο ΚΑΠΗ”» – Καταγγελίες ηλικιωμένων για τον αποκλεισμό από beach bar στην Επανομή

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τη φημολογούμενη αγωγή της Έλενας Χριστοπούλου: «Έχω λάβει μόνο μία πρόταση γάμου και τίποτα άλλο»

Γεράσιμος Μιχελής: «Αισθάνεσαι να καταρρέει ο οργανισμός έχοντας πλήρη συνείδηση» εξηγεί η Ματίνα Παγώνη για την ασθένειά του

Ο πληθωρισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο αυξήθηκε στο υψηλότερο επίπεδο από τις αρχές του 2024