Περίσσεψε η συγκίνηση στην παρουσίαση του προγράμματος ΟΙΚΟΘΕΝ για ασθενείς με καρκίνο: «Ανοίγει η πόρτα στο σπίτι μου και νιώθω ότι έρχονται άγγελοι στη ζωή μου»

09:27 - 06/12/2024

Το πρόγραμμα ΟΙΚΟΘΕΝ δεν είναι άλλο ένα πρόγραμμα του υπουργείου Υγείας. Είναι όπως θα διαβάσετε παρακάτω μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε από τον «Άγιο Σάββα» με 6 ασθενείς με καρκίνο, σήμερα αριθμεί 100, ενώ λειτουργεί ήδη και στα Νοσοκομεία Θεαγένειο, Μεταξά, ΑΧΕΠΑ και Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εξασφαλίζει την κατ’ οίκον χορήγηση θεραπειών και ... Περισσότερα To άρθρο Περίσσεψε η συγκίνηση στην παρουσίαση του προγράμματος ΟΙΚΟΘΕΝ για ασθενείς με καρκίνο: «Ανοίγει η πόρτα στο σπίτι μου και νιώθω ότι έρχονται άγγελοι στη ζωή μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος: Ένοχος ο οδηγός αυτοκινήτου που σκότωσε το ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Razastarr

Η Ιβάνκα Τραμπ μένει έξω από τον Λευκό Οίκο – Η απόφαση της κόρης του Ντόναλντ Τραμπ να γυρίσει σελίδα

Ο Τραμπ επέλεξε για επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου ανώτερο στέλεχος εταιρείας διαχείρισης επενδύσεων

Μαγδεμβούργο: Οπαδός διέκοψε την ενός λεπτού σιγή για τα θύματα – «Η Γερμανία για τους Γερμανούς»

Καιρός αύριο: Ισχυρές βροχές σε όλη τη χώρα και χιόνια στα ορεινά

Βολοντίμιρ Ζελέσνκι: Η ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ είναι εφικτή