Χάρης Χριστόπουλος: Η πρώτη φωτογραφία του πρόωρου γιου του μέσα από το μαιευτήριο

06:21 - 05/12/2024

Η Anita Brand και ο Χάρης Χριστόπουλος, όπως αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης 4 Δεκεμβρίου το Happy Day, απέκτησαν τον τρίτο τους παιδί υπό άκρα μυστικότητα. Η γνωστή make up artist κράτησε την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ ο τρίτος γιος γεννήθηκε πρόωρα τον Σεπτέμβριο, δημιουργώντας αγωνία στο ζευγάρι. «Ο τρίτος […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Κώστας Χαρδαβέλλας: Γιώργος Λιάνης και Γιάννης Δημαράς αναπολούν τη συνεργασία τους – «Ήμασταν τρία παλιόπαιδα, κάναμε μεγάλες θυσίες»

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Λέω ότι είμαι η Ελένη Μενεγάκη του YouTube και με κράζουν, μου λένε “Μενεγάκη δε θα γίνεις ποτέ”»

Πως μπορεί να αποκτηθεί ξανά η εμπιστοσύνη σε μια σχέση

Ματίνα Νικολάου: «Φυσικά και με νοιάζει η άποψη των ανθρώπων που είναι στην τηλεόραση, αλλά εγώ δεν είμαι ο Νίκος»

Μυστικά για να καταναλώνεις πιο υγιεινές τροφές και να αυξήσεις την ενέργειά σου

Νίκος Αναδιώτης για την woke ατζέντα: «Είναι ένα κίνημα που σκοπεύει να καταστρέψει τα φύλα, τα έθνη, την οικογένεια και τον χριστιανισμό»