Ο Πειραιάς άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα 100.000 λαμπιόνια – Ξεφάντωμα με συναυλία της Κατερίνας Λιόλιου

22:54 - 04/12/2024

Εντυπωσιακή ήταν η τελετή της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Πειραιά, την Τετάρτη (04.12.2024). Η εκδήλωση παρουσία πλήθους κόσμου έγινε μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο, ενώ το φυσικό έλατο που ξεπερνά τα 15 μέτρα έλαμψε με 100.000 λαμπιόνια. Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης έδωσε το σύνθημα της αντίστροφης μέτρησης για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, σηματοδοτώντας ... Περισσότερα To άρθρο Ο Πειραιάς άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα 100.000 λαμπιόνια – Ξεφάντωμα με συναυλία της Κατερίνας Λιόλιου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Βασίλης Δημάκης: «Μίλησα μαζί του δυο ημέρες πριν πεθάνει και ήταν μια χαρά», λέει συντετριμμένη η Ερασμία Μάνου

Σόφη Ζαννίνου: Για δυο χρόνια δεν έκανα τίποτα γιατί είχα την μητέρα μου με άνοια

Μητροπολίτης Κόνιτσας Ανδρέας: Διασωληνώθηκε ξανά – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Φλόριντα: Επιστήμονες εντόπισαν τον μεγαλύτερο λευκό καρχαρία

Ματίας Αλμέιδα: Η AEK πήρε τη σωστή απόφαση με τον Λιβάι Γκαρσία – Θα είμαστε ανταγωνιστικοί και χωρίς αυτόν

Ιωάννης Μελισσανίδης: Θα ήθελα να κάνω μια ωραία αθλητική εκπομπή, κάτι έχω στο μυαλό μου