Ιωάννης Παπαζήσης: Καμάρωσε τη σύντροφό του, Αναστασία Παντούση στην παράσταση «ANNA-X» στο Θέατρο Άνεσις

14:11 - 04/12/2024

Ο Ιωάννης Παπαζήσης βρέθηκε, το βράδυ της Τρίτης 3/12, στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης ANNA-X στο Θέατρο Άνεσις. Ο δημοφιλής ηθοποιός έδωσε το «παρών» στο θέατρο για να παρακολουθήσει την παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστεί η σύντροφός του, Αναστασία Παντούση με τον Γιώργο Νούση. Το ερωτευμένο ζευγάρι, που τα τελευταία 3 χρόνια είναι μαζί, προσπαθεί να […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Κώστας Χαρδαβέλλας: Γιώργος Λιάνης και Γιάννης Δημαράς αναπολούν τη συνεργασία τους – «Ήμασταν τρία παλιόπαιδα, κάναμε μεγάλες θυσίες»

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Λέω ότι είμαι η Ελένη Μενεγάκη του YouTube και με κράζουν, μου λένε “Μενεγάκη δε θα γίνεις ποτέ”»

Πως μπορεί να αποκτηθεί ξανά η εμπιστοσύνη σε μια σχέση

Ματίνα Νικολάου: «Φυσικά και με νοιάζει η άποψη των ανθρώπων που είναι στην τηλεόραση, αλλά εγώ δεν είμαι ο Νίκος»

Μυστικά για να καταναλώνεις πιο υγιεινές τροφές και να αυξήσεις την ενέργειά σου

Νίκος Αναδιώτης για την woke ατζέντα: «Είναι ένα κίνημα που σκοπεύει να καταστρέψει τα φύλα, τα έθνη, την οικογένεια και τον χριστιανισμό»