Black Friday 2024: Τι αγόρασαν οι online καταναλωτές στην Ελλάδα

15:27 - 03/12/2024

Τι προσφορές έφερε η Black Friday 2024 και πώς κινήθηκε το e-commerce στην Ελλάδα; Ποια προϊόντα μονοπώλησαν στα ηλεκτρονικά καλάθια, ποιες κατηγορίες παρουσίασαν ανοδική πορεία και σε τι τιμές τελικά αγόρασαν οι καταναλωτές, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Νο1 πλατφόρμας σύγκρισης τιμών BestPrice.gr. Όπως συνηθίζουμε να λέμε στο BestPrice.gr, η Black Friday είναι η ... Περισσότερα To άρθρο Black Friday 2024: Τι αγόρασαν οι online καταναλωτές στην Ελλάδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

«Ο Άρης Μουγκοπέτρος είναι φίλος μου 20 χρόνια – Στο πάνω μέρος είχε φυτίλι, δεν ήξερα τι ήταν» – Η κατάθεση του 36χρονου που του έδωσε την κροτίδα

Ραγίζει καρδιές ο Γιάννης Καλλιάνος: «Άνοιξαν το φέρετρο του πατέρα μου, τον είδα κι άρχισα να κλαίω, δεν μπορούσα να αναπνεύσω»

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μάριο Χεζόνια έδειξε τον Γιώργο Μπαρτζώκα ως τη μεγαλύτερη δυσκολία στους Πειραιώτες

Σεισμός στην Κωνσταντινούπολη: Τούρκοι επιστήμονες διαφωνούν μεταξύ τους για το αν τα 6,2 Ρίχτερ είναι «προάγγελος» μεγαλύτερης δόνησης

Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» για την φωτιά ασθενούς στο χειρουργείο: «Αιφνίδια εμφάνιση αστοχίας σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό»

Δέσποινα Καμπούρη: «Δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα συζητήσεις για την επόμενη σεζόν, δεν έχω μιλήσει με κανέναν για τίποτα»