Ο Αντώνης Κανάκης για το πιο ξεκαρδιστικό φλερτ της ζωής του – «Το θυμάται και η μάνα μου»

07:27 - 03/12/2024

Ο Αντώνης Κανάκης αποκάλυψε στο «Βινύλιο» ένα φλερτ που δεν ξέχασε ούτε ο ίδιος, ούτε η μητέρα του στο πέρασμα των χρόνων. Στα γυρίσματα των “ΑΜΑΝ” αναφέρθηκε η παρέα του “Βινυλίου” το βράδυ της Δευτέρας (02.12.2024). Ο Αντώνης Κανάκης θυμήθηκε: «Μου είχε πάρει μια φορά κάποιος, δεν θυμάμαι, robe de chambre και η γελοιότητα είχε ... Περισσότερα To άρθρο Ο Αντώνης Κανάκης για το πιο ξεκαρδιστικό φλερτ της ζωής του – «Το θυμάται και η μάνα μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ακόμα 74 μετανάστες έφτασαν στην Κρήτη – Εντοπίστηκε το σκάφος νότια των Καλών Λιμένων

Τζένιφερ Λόπεζ: Σάλος σε συναυλία της – Viral οι άκρως ερωτικές κινήσεις με τους χορευτές της στη σκηνή

Ευγενία Σαμαρά: Ποζάρει με μπικίνι σε βράχια στην Ικαρία – «Ήμουνα νια και γέρασα» έγραψε

Σε μπελάδες οι Coldplay για το «kiss-cam»: O CEO της Astronomer εξετάζει νομικά μέτρα μετά την παραίτησή του

Σοφία Βογιατζάκη για τον θάνατο της μητέρας της: «Ήταν ένα μήνα σε κώμα, είχε γεμίσει το κεφαλάκι της αίμα»

Τραγωδία στην Πιερία: Νεκρός ανασύρθηκε 13χρονος στην παραλία του Κίτρους