Έφη Αλεβίζου: «Δεν μου λείπει καθόλου η τηλεόραση»

17:09 - 02/12/2024

«Έκανα μια δουλειά που αγαπούσα πάρα πολύ, αλλά δεν σκεφτόμουν ποτέ ότι την έκανα για να φαίνομαι, την έκανα επειδή μου άρεσε το αντικείμενο», εξομολογήθηκε η Έφη Αλεβίζου. Για την απόφαση που πήρε να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη μετά την παραίτησή της από τον Alpha, μίλησε μέσω skype στην εκπομπή «Το Πρωινό» η Έφη Αλεβίζου το ... Περισσότερα To άρθρο Έφη Αλεβίζου: «Δεν μου λείπει καθόλου η τηλεόραση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Πάπας Φραγκίσκος: Έκτακτα μέτρα για την κηδεία του Ποντίφικα – Πενθήμερο πένθος κήρυξε η Ιταλία

Πάπας Φραγκίσκος: Από την Τετάρτη το λαϊκό προσκύνημα στην βασιλική του Αγίου Πέτρου και όλα όσα θα ακολουθήσουν μέχρι την κηδεία του

Πούτιν και Σουλτάνος του Ομάν συζήτησαν για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα, την Δύση και τον πόλεμο στην Ουκρανία

Ο Ντόναλντ Τραμπ ξεκινά το «ξήλωμα» στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Καταργεί θέσεις, υπηρεσίες και προγράμματα

Ντάνιελ Νούρκα: «Μετά το Survivor πέρασα μια περίοδο που δεν είχα όρεξη να βγω και να κοινωνικοποιηθώ»

Ποιος θα είναι ο νέος Πάπας – Μάχη Πιέτρο Παρολίν και Λουίς Τάγκλε δείχνουν οι στοιχηματικές