Από το γραφείο μέχρι την απογευματινή βόλτα – Τι μπορείς να φορέσεις ώστε να είσαι πάντα σικάτη

13:57 - 02/12/2024

To ντύσιμο της εβδομάδας πρέπει να έχει έξυπνες επιλογές και αρμονικούς συνδυασμούς, ώστε να συνδυάζονται κομψότητα, άνεση και λειτουργικότητα κάθε ημέρα. Οι πολυάσχολες μέρες χρειάζονται κομμάτια που μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν από το γραφείο μέχρι την απογευματινή βόλτα ή τις βραδινές εξόδους. Ένα καλοραμμένο σακάκι, ένα κλασικό παντελόνι και ένα ποιοτικό πουλόβερ είναι τα κομμάτια-κλειδιά […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Κώστας Χαρδαβέλλας: Γιώργος Λιάνης και Γιάννης Δημαράς αναπολούν τη συνεργασία τους – «Ήμασταν τρία παλιόπαιδα, κάναμε μεγάλες θυσίες»

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Λέω ότι είμαι η Ελένη Μενεγάκη του YouTube και με κράζουν, μου λένε “Μενεγάκη δε θα γίνεις ποτέ”»

Πως μπορεί να αποκτηθεί ξανά η εμπιστοσύνη σε μια σχέση

Ματίνα Νικολάου: «Φυσικά και με νοιάζει η άποψη των ανθρώπων που είναι στην τηλεόραση, αλλά εγώ δεν είμαι ο Νίκος»

Μυστικά για να καταναλώνεις πιο υγιεινές τροφές και να αυξήσεις την ενέργειά σου

Νίκος Αναδιώτης για την woke ατζέντα: «Είναι ένα κίνημα που σκοπεύει να καταστρέψει τα φύλα, τα έθνη, την οικογένεια και τον χριστιανισμό»