Τρεις νεκροί από κατανάλωση θαλάσσιας χελώνας στις Φιλιππίνες - Άλλα 32 άτομα στο νοσοκομείο από δηλητηρίαση

10:54 - 02/12/2024

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον 32 νοσηλεύτηκαν σε νοσοκομείο στις Φιλιππίνες, αφού έφαγαν μια υπό εξαφάνιση θαλάσσια χελώνα. Σύμφωνα με το BBC, δεκάδες ιθαγενείς Teduray ανέφεραν συμπτώματα όπως διάρροια, εμετό και κοιλιακούς σπασμούς μετά την κατανάλωση της θαλάσσιας χελώνας την περασμένη εβδομάδα, σε παραθαλάσσια πόλη στην επαρχία Maguindanao del Norte στις Φιλιππίνες, ... Περισσότερα To άρθρο Τρεις νεκροί από κατανάλωση θαλάσσιας χελώνας στις Φιλιππίνες - Άλλα 32 άτομα στο νοσοκομείο από δηλητηρίαση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Βασίλης Δημάκης: «Μίλησα μαζί του δυο ημέρες πριν πεθάνει και ήταν μια χαρά», λέει συντετριμμένη η Ερασμία Μάνου

Σόφη Ζαννίνου: Για δυο χρόνια δεν έκανα τίποτα γιατί είχα την μητέρα μου με άνοια

Μητροπολίτης Κόνιτσας Ανδρέας: Διασωληνώθηκε ξανά – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Φλόριντα: Επιστήμονες εντόπισαν τον μεγαλύτερο λευκό καρχαρία

Ματίας Αλμέιδα: Η AEK πήρε τη σωστή απόφαση με τον Λιβάι Γκαρσία – Θα είμαστε ανταγωνιστικοί και χωρίς αυτόν

Ιωάννης Μελισσανίδης: Θα ήθελα να κάνω μια ωραία αθλητική εκπομπή, κάτι έχω στο μυαλό μου