Nemo: «Ένα non binary άτομο, όπως εγώ, μπορεί να πετύχει τα πάντα» - Η φιλία με την Σάττι και η Ελλάδα

10:00 - 02/12/2024

Το Nemo που κέρδισε τη Eurovision βρίσκεται στην Ελλάδα, για guest εμφάνιση στα Madwalk. Τι ανέφερε για τη Μαρίνα Σάττι και την αλλαγή που του έφερε η πρωτιά στον μουσικό διαγωνισμό. Το Nemo κατέκτησε την πρώτη θέση στην φετινή Eurovision με το τραγούδι “The Code”βρίσκεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για την guest εμφάνισή του ... Περισσότερα To άρθρο Nemo: «Ένα non binary άτομο, όπως εγώ, μπορεί να πετύχει τα πάντα» - Η φιλία με την Σάττι και η Ελλάδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Νεφέλη Ορφανού: Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν με έφερε ποτέ σε δύσκολη θέση, δεν δέχθηκα ποτέ απρεπή συμπεριφορά

Τέμπη: Ερωτήματα και νέα δεδομένα για την τραγωδία με τα νέα βίντεο που δημοσιοποιήθηκαν 2 χρόνια μετά

Βασίλης Δημάκης: «Μίλησα μαζί του δυο ημέρες πριν πεθάνει και ήταν μια χαρά», λέει συντετριμμένη η Ερασμία Μάνου

Σόφη Ζαννίνου: Για δυο χρόνια δεν έκανα τίποτα γιατί είχα την μητέρα μου με άνοια

Μητροπολίτης Κόνιτσας Ανδρέας: Διασωληνώθηκε ξανά – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Φλόριντα: Επιστήμονες εντόπισαν τον μεγαλύτερο λευκό καρχαρία