Αθηνά Χρυσαντίδου: Το πρώτο της solo single μόλις κυκλοφόρησε και ξεσηκώνει!

16:03 - 21/10/2019

Η Αθηνά Χρυσαντίδου από το Power Of Love χώρισε τον Δώρο, «μεταμορφώθηκε» και έβγαλε τραγούδι. The post Αθηνά Χρυσαντίδου: Το πρώτο της solo single μόλις κυκλοφόρησε και ξεσηκώνει! appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Αθηνά Χρυσαντίδου έβγαλε το πρώτο της single και...«ξεσηκώνει» (φωτο-βίντεο)

Η Αθηνά Χρυσαντίδου έγινε γνωστή μέσα από το «Power of Love» και από τότε έχει πολλές φορές απασχολήσει τα social media. Πλέον, οι δυο τους, αφού μονοπώλησαν για ένα μεγάλο διάστημα το τηλεοπτικό ενδιαφέρον, ακολουθούν χωριστούς δρόμους. Η Αθηνά, ωστόσο, αποφασισμένη να εκμεταλλευτεί τη δημοσιότητα που της προσέφερε η παρουσία της στο reality αγάπης του ΣΚΑΪ, είπε να δοκιμάσει τις ικανότητές της στο τραγούδι. Και το πρώτο της solo single «Σαν Θαύμα», με τη σφραγίδα του hitmaker Mark Angelo, μόλις κυκλοφόρησε και… ξεσηκώνει! Δείτε το βιντεοκλίπ του τραγουδιού, σε μουσική Mark Angelo και στίχους Μανώλη Σιγανού:

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»