Κατιάνα Μπαλανίκα: «Η Cher μου θυμίζει λίγο τον εαυτό μου, αλλά αυτή έχει γκόμενο»

13:54 - 30/11/2024

«Τώρα που μεγάλωσα ανακάλυψε ότι ο κόσμος με αγαπάει», είπε στην Ναταλία Γερμανού η Κατιάνα Μπαλανίκα. Καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού ήταν σήμερα (30.11.2024) η γνωστή ηθοποιός. Η Κατιάνα Μπαλανίκα έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και ξεκινώντας έκανε ένα σχόλιο για την θρυλική σταρ, Cher. Η παρουσιάστρια ενημέρωσε την γνωστή ηθοποιό ότι επικράτησε ... Περισσότερα To άρθρο Κατιάνα Μπαλανίκα: «Η Cher μου θυμίζει λίγο τον εαυτό μου, αλλά αυτή έχει γκόμενο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Η Τουρκία «αγκαλιάζει» τη Συρία και ζητά να εκδιωχθούν οι Κούρδοι – «Να αρθούν οι κυρώσεις στη Δαμασκό»

Τότεναμ – Λίβερπουλ 3-6: Φοβερό διπλό των «κόκκινων» που αύξησαν τη διαφορά τους στην κορυφή της Premier League

Ο Τζεφ Μπέζος διαψεύδει ότι ντύνεται γαμπρός – «Τα ψέματα κάνουν το γύρο του κόσμου πριν η αλήθεια φορέσει παντελόνια»

Κώστας Τουρνάς: Δεν θα ξεχάσω ποτέ την κοινή μας πορεία με τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Η Ιωάννα Τούνη με γαλλικό μπερέ και καμπαρντίνα στο Παρίσι μαζί με τον γιο της – «Πάρης in Paris»

Κατερίνα Κακοσαίου: Ήμουν σαν αγγούρι στη σκηνή, είχα γυρίσει τη μισή πλάτη στον κόσμο