Πένθος για την Μαντώ: Πέθανε η μητέρα της – «Καλή αντάμωση αηδόνι μου»

12:36 - 30/11/2024

Μεγάλο πένθος βιώνει η γνωστή τραγουδίστρια Μαντώ, αφού έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη της μητέρα. Η τραγουδίστρια μέσω ανάρτησής της στο Facebook ενημέρωσε για τη δυσάρεστη είδηση αποχαιρετώντας τη μητέρα της, Μαίρη Απέργη Σταματοπούλου με μια φωτογραφία από κοινή τους εμφάνιση από το μακρινό παρελθόν. Η Μαντώ την αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό κείμενο. Οι ... Περισσότερα To άρθρο Πένθος για την Μαντώ: Πέθανε η μητέρα της – «Καλή αντάμωση αηδόνι μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

«Ο εντολέας μου προφυλακίστηκε με μόνο στοιχείο το δακτυλικό αποτύπωμα» είπε ο δικηγόρος του 26χρονου κατηγορούμενου για την έκρηξη στους Αμπελόκηπους

Maserati: Με την υποστήριξη του ομίλου Stellantis στα ηλεκτρικά μονοθέσια

Εξιτήριο για τον πατέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη - Μεταφέρεται σε κέντρο αποκατάστασης στην Αθήνα

Κακοκαιρία Bora: Εντυπωσιακές εικόνες από το σπάνιο φαινόμενο στην Κέρκυρα με πολλαπλούς υδροστρόβιλους

ΗΠΑ: «Φρενίτιδα» με τη Black Friday – Πάνω από 10,8 δισ. δολάρια σε διαδικτυακές αγορές

Η κακοκαιρία Bora έφερε τα πρώτα προβλήματα στο Μετρό Θεσσαλονίκης: Στάζουν νερά οι οροφές σε τρεις σταθμούς