Λαζάνια, χειμωνιάτικη σούπα μινεστρόνε και λαχανόριζο στο μενού της εβδομάδας που έρχεται

06:00 - 30/11/2024

Ένα είναι το γιατρικό δια πάσαν νόσον και παν καιρικό φαινόμενο: το καλό φαγητό και η καλή παρέα. Αν είστε προετοιμασμένοι στο κομμάτι του καλού φαγητού, τότε η καλή παρέα θα έρθει στην πόρτα σας. Εδώ, σας έχω προτάσεις για την επόμενη εβδομάδα, που ο καιρός φαίνεται να κρυώνει και να μας μαζεύει στα σπίτια, με ... Περισσότερα To άρθρο Λαζάνια, χειμωνιάτικη σούπα μινεστρόνε και λαχανόριζο στο μενού της εβδομάδας που έρχεται δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν έκανε ειδική αναφορά στον Ολυμπιακό στο συνέδριο της UEFA

Hyundai: Το πρωτότυπο Insteroid δημιουργεί ενθουσιασμό

Έγκυος η Βαλέρια Χοψονίδου: Οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά και το μήνυμα της αδερφής της

Ο Πρίγκιπας Χάρι ελπίζει ότι θα «αποκαλυφθεί η αλήθεια» για την έρευνα που «τρέχει» για τη φιλανθρωπική του οργάνωση

Σαμέτ Ακαϊντίν: «Είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό και στην αρχή της σεζόν, αλλά δέχθηκα όταν πήγε εκεί ο Φατίχ Τερίμ»

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που αυτοκίνητο παρασύρει πεζό που διέσχιζε τον δρόμο – «Έχω σπάσει το πόδι μου και έχω κάνει εγχείρηση»