Ελίνα Παπίλα: «Μου έκλεψαν την τσάντα μέσα από το αυτοκίνητο, την ώρα που ήμουν μέσα»

09:18 - 29/11/2024

Η δημοσιογράφος Ελίνα Παπίλα περιέγραψε το χτύπημα. Άγνωστοι έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου της και βούτηξαν την τσάντα που είχε στο κάθισμα του συνοδηγού. Η γνωστή δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός αποκάλυψε μέσα από τα social media ότι αφότου έφυγε από το ραδιόφωνο και μπήκε στο αμάξι της, κάποιος της έσπασε το τζάμι του συνοδηγού και ... Περισσότερα To άρθρο Ελίνα Παπίλα: «Μου έκλεψαν την τσάντα μέσα από το αυτοκίνητο, την ώρα που ήμουν μέσα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Βασίλης Σπανούλης: «Το Παναθηναϊκός – Μονακό δε διαφέρει από άλλα παιχνίδια – Ήξερα πως θα προπονήσω στην Euroleague»

ΟΔΔΗΧ: Νέα δημοπρασία εντόκων γραμματίων στις 4 Δεκεμβρίου 2024 – Σε αναζήτηση 500 εκατ. ευρώ το Δημόσιο

Black Friday 2024: Μέσα στην ημέρα ανακοινώνονται πρόστιμα από το υπουργείο Ανάπτυξης

Ποιες γραμμές λεωφορείων αλλάζουν στη Θεσσαλονίκη με τη λειτουργία του Μετρό - Οι στάσεις και τα δρομολόγια

Λιανεμπόριο: Αυξημένος τζίρος αλλά και λιγότερες πωλήσεις προϊόντων τον Σεπτέμβριο

Τα καλά και τα κακά νέα από το μέτωπο της ανεργίας τον Οκτώβριο του 2024