Λένα Ζευγαρά: «Πρέπει να είμαι πολύ καψούρα για να βάλω τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία»

08:00 - 29/11/2024

Η Λένα Ζευγαρά σε μια «πιπεράτη» εξομολόγηση στον Θέμη Γεωργαντά για τα προσωπικά της. Η τραγουδίστρια μίλησε δίχως ταμπού. Στην πρεμιέρα του Θέμη Γεωργαντά, After Dark, βρέθηκε η Λένα Ζευγαρά που μίλησε και για τα προσωπικά της. Η γνωστή τραγουδίστρια παραδέχτηκε μεταξύ άλλων ότι έχει ψάξει κινητό πρώην συντρόφου της. «Έχω τσεκάρει κινητό, έχω ψάξει ... Περισσότερα To άρθρο Λένα Ζευγαρά: «Πρέπει να είμαι πολύ καψούρα για να βάλω τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Θεόδωρος Καρυπίδης: «Ουδέποτε απείλησα κυβερνητικό αξιωματούχο – Δεν ανέχομαι να με σπιλώνουν»

Με 68% έκπτωση η ΔΕΗ συγκρατεί τις τιμές ρεύματος για τον Δεκέμβριο και στηρίζει τους πελάτες της

Πληθωρισμός: Επιμένουν οι αυξήσεις των τιμών – Με ρυθμό 3% «έτρεξαν» στην Ελλάδα τον Νοέμβριο

Έρχεται η κακοκαιρία Bora με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιόνια - Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων

Κινούμαι Ηλεκτρικά 3: Δυνατότητα υποβολής νέων αιτήσεων

Ο Γούντι Άλεν στη Βαρκελώνη για τα γυρίσματα ταινίας – Τα δημοσιεύματα για τους πρωταγωνιστές