Ανάβει φωτιές το νέο ντοκιμαντέρ του Channel 4 «Καμίλα, η κακιά μητριά»: Ο βασιλιάς Κάρολος «θυσίασε» τον Χάρι

13:09 - 28/11/2024

Μπορεί ο βασιλιάς Κάρολος να «θυσίασε» τον γιο του πρίγκιπα Χάρι για να βελτιώσει την εικόνα της «κακιάς μητριάς» Καμίλα; Αυτό διερευνά ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Queen Camilla: The Wicked Stepmother». Το νέο ντοκιμαντέρ του Channel 4 με τίτλο «Queen Camilla:The Wicked Stepmother» (Βασίλισσα Καμίλα: Η κακιά μητριά» υποστηρίζει ότι βασιλιάς Κάρολος εκείνη την ... Περισσότερα To άρθρο Ανάβει φωτιές το νέο ντοκιμαντέρ του Channel 4 «Καμίλα, η κακιά μητριά»: Ο βασιλιάς Κάρολος «θυσίασε» τον Χάρι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Βασίλης Σπανούλης: «Η γυναίκα μου μαθαίνει γαλλικά, είμαι έτοιμος για τη Euroleague»

Επιμένει για την ώρα θανάτου του Παναγιωτάκη η Ειρήνη Μουρτζούκου παρά τις αποκαλύψεις

Η Cupra συζητά να μπει στην αμερικανική αγορά έως το 2030

Αταμάν: «Πάρα πολύ σημαντικά τα παιχνίδια με Μονακό και Μπαρτσελόνα, ο Γιαννακόπουλος έχει κάνει πολλά για το ελληνικό μπάσκετ»

«Βελτιώνεται η κατάσταση της Μαρινέλλας»: Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Έλλη Στάη: «Ο χώρος της δημοσιογραφίας δεν με δέχτηκε εύκολα, εγώ ασχολήθηκα για να ζω έντονα»