Ατμοσφαιρική ρύπανση: Πώς τα air-fryers «σώζουν» τον αέρα των σπιτιών μας

07:02 - 28/11/2024

Μελέτη ερευνητών του Πανεπιστημίου του Μπέρμιγχαμ έδειξε ότι το τηγάνισμα στον αέρα αποτελεί την καλύτερη μέθοδο μαγειρέματος ώστε να μειώνονται τα αιωρούμενα μικροσωματίδια και οι πτητικές οργανικές ενώσεις στους εσωτερικούς χώρους

Διαβάστε Περισσότερα στο tovima
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tovima

Σταθερό σκηνικό, ασταθείς συνθήκες

Ηλεκτρική ενέργεια: Κυβέρνηση – Κομισιόν συζητούν για συμβατικές μονάδες στην Κρήτη

Μαρινέλλα: Επιδεινώθηκε η υγεία της – Τα τελευταία νέα

ΕλΔΑΠ: Παρουσίαση μελέτης ενίσχυσης Πολιτικής Προστασίας στον Βασίλη Κικίλια

Οι ταινίες της εβδομάδας: Μινιμαλιστικός Οδυσσέας, μεγαλομανής Κόπολα – Τι αξίζει να δείτε

Ο Αρκάς και η «Καλημέρα» της Πέμπτης με τους μικρούς κατασκόπους