Συγκλονίζει η μητέρα της Κυριακής Γρίβα που δολοφονήθηκε στους Αγίους Αναργύρους - «Δεν ήμουν εκεί να μπω μπροστά στο μαχαίρι να σκοτώσει εμένα»

15:36 - 27/11/2024

Κατάθεση ψυχής από την μητέρα της Κυριακής Γρίβα για την δολοφονία της κόρης της από τον πρώην σύντροφό της έξω από το ΑΤ στους Αγίους Αναργύρους τον περασμένο Απρίλιο. Η μητέρα της αδικοχαμένης Κυριακής Γρίβα παραχώρησε μια έντονα συναισθηματικά φορτισμένη συνέντευξη παραχώρησε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 για την δολοφονία της κόρη της από ... Περισσότερα To άρθρο Συγκλονίζει η μητέρα της Κυριακής Γρίβα που δολοφονήθηκε στους Αγίους Αναργύρους - «Δεν ήμουν εκεί να μπω μπροστά στο μαχαίρι να σκοτώσει εμένα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ρωσία: Τα αποθέματα καυσίμων επαρκούν για να καλύψουν την εγχώρια ζήτηση

Champions League live η 5η αγωνιστική της League Phase

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκρινε ότι οι χυδαίες δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου δεν συνιστούν παρότρυνση σε πράξη βίας

Μαχαιρώθηκαν δυο οπαδοί της Λιλ πριν τον αγώνα κόντρα στην Μπολόνια για το Champions League

Μαθήτρια απειλήθηκε με μαχαίρι σε Γυμνάσιο στο Αγρίνιο – Συνελήφθησαν μαθητές και γονιός

Βραζιλία: Έσπασε ρεκόρ η τιμή του καφέ αράμπικα – Ανησυχίες για την προσφορά και στο Βιετνάμ