«Δεν φαίνεται ανθρώπινο λάθος» λέει ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων ΟΣΕ για την παραλίγο σύγκρουση των τρένων στην Πιερία

10:09 - 27/11/2024

Ερωτηματικά εγείρονται για το νέο σοβαρό περιστατικό στον σιδηροδρομικό σταθμό του Κορινού στην Πιερία, όπου δύο τρένα παραλίγο να συγκρουστούν. Η σύγκρουση των τρένων στην Πιερία αποφεύχθηκε στο παρά πέντε, όταν το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας (25.11.24) αμαξοστοιχία Intercity λίγο έλειψε να πέσει πάνω σε συρμό Προαστιακού, που είχε σταματήσει στις ράγες λόγω βλάβης, όπως ... Περισσότερα To άρθρο «Δεν φαίνεται ανθρώπινο λάθος» λέει ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων ΟΣΕ για την παραλίγο σύγκρουση των τρένων στην Πιερία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ιωάννης Μελισσανίδης: Θα ήθελα να κάνω μια ωραία αθλητική εκπομπή, κάτι έχω στο μυαλό μου

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ live για την 22η αγωνιστική στη Super League

Δημήτρης Μπάσης: Δεν έδωσα χρόνο στα παιδιά μου γιατί έλειπα πολύ για την δουλειά μου

Άρης – Πανιώνιος 80-72: Νέα νίκη για τους Θεσσαλονικείς και μεγάλη βαθμολογική ανάσα στην Greek Basketball League

Καιρός αύριο: Χιόνια στην Εύβοια και την Κρήτη και βροχές στα ανατολικά – Οι άνεμοι θα πνέουν θυελλώδεις έως 8 μποφόρ

Δέσποινα Καμπούρη για Καινούργιου – Παπακωστοπούλου: «Πολύ άβολη στιγμή»