Φυτικό σάντουιτς με «μπριζόλα» μανιτάρι portobello
06:00 - 27/11/2024
Κάποιες φορές πρέπει να τρως με κλειστά μάτια. Να γεύεσαι, να οσφραίνεσαι και να μην περιορίζεις την εμπειρία σε αυτό που βλέπεις σε πρώτο επίπεδο. Γιατί η γεύση έχει πολλά επίπεδα. Εκτείνεται και βαθαίνει, με την προϋπόθεση ότι ξεκινάμε με καλά υλικά και χτίζουμε με υπομονή, αρωματικά και βότανα. Ένα πολύ δεκτικό υλικό, που αποζημιώνει, ... Περισσότερα
To άρθρο Φυτικό σάντουιτς με «μπριζόλα» μανιτάρι portobello δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit