Η Βρετανία έδωσε κρυφά πυραύλους Storm Shadow στην Ουκρανία πριν την άδεια του Μπάιντεν - Τι αποκαλύπτει το Bloomberg

12:45 - 26/11/2024

Η βρετανική κυβέρνηση φαίνεται ότι παρέδωσε τους πυραύλους cruise μεγάλης εμβέλειας τύπου Storm Shadow στην Ουκρανία προτού ο Αμερικανός Πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, δώσει άδεια χρήσης βαλλιστικών πυραύλων ATACMS εναντίον στόχων στη Ρωσία. Αποκαλυπτικό δημοσίευμα του πρακτορείου ειδήσεων Bloomberg αναφέρει σήμερα (26.11.2024), επικαλούμενο πηγές πληροφόρησης, ότι η Βρετανία παρέδωσε τους προηγμένους πυραύλους στην Ουκρανία, σε μια ... Περισσότερα To άρθρο Η Βρετανία έδωσε κρυφά πυραύλους Storm Shadow στην Ουκρανία πριν την άδεια του Μπάιντεν - Τι αποκαλύπτει το Bloomberg δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Εργκίν Αταμάν για το Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός: «Κάναμε εμφάνιση πρωταθλητών Ευρώπης»

Έξι συλλήψεις στο κέντρο της Αθήνας για «φρουτάκια»

Γιώργος Κουβαράς: «Χρωστάω πολλά στους γονείς μου γι’ αυτό που είμαι σήμερα»

Λουτσέσκου για τα επεισόδια στην OPAP Arena: «Υπάρχουν μόνιμες προκλήσεις εκεί, λόγω της αντιπαλότητας με εμένα»

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Θα επιδιώξουμε μέχρι τέλους να επιβληθούν τιμωρίες για την πρωτοφανή επίθεση της αποστολής του ΠΑΟΚ»

Εικόνες που θυμίζουν τσουνάμι στο Περού: Η στιγμή που πελώρια κύματα 6 μέτρων «καταπίνουν» βάρκες και μαγαζιά