Νέα Οδός: Άσκηση αποχιονισμού χειμερινής περιόδου στον ΑΘΕ, Άγιος Στέφανος 2024

10:09 - 26/11/2024

Με στόχο τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και ενόψει της χειμερινής περιόδου, η Νέα Οδός θα πραγματοποιήσει άσκηση επιχειρησιακής ετοιμότητας και αποχιονισμού χειμερινής περιόδου, με την ονομασία Άγιος Στέφανος 2024, στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ. Ειδικότερα, σήμερα Τρίτη 26 Νοεμβρίου, από τις 23:59 έως και τις 03:00, θα ισχύει πλήρης αποκλεισμός του αυτοκινητόδρομου ΑΘΕ από ... Περισσότερα To άρθρο Νέα Οδός: Άσκηση αποχιονισμού χειμερινής περιόδου στον ΑΘΕ, Άγιος Στέφανος 2024 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Τάμτα: «Πολλές φορές βλέπω τα μπουζούκια λίγο πιο “τουριστικά”»

Σοφία Μουτίδου: «Με το σώμα μου δεν αισθάνομαι εντάξει, άλλο ότι δεν ντρέπομαι να το δείξω»

Θεσσαλονίκη: «Μου έπιασε το στήθος και τρομοκρατήθηκα» λέει η 26χρονη που κατήγγειλε δάσκαλο οδήγησης για σεξουαλική παρενόχληση

Δίκη Novartis: «Δεν ωφέλησα την εταιρεία» κατέθεσε ο Γιάννης Στουρνάρας – «Να μας πουν ποιοι τους έβαλαν»

Ρωσία και Ουκρανία ετοιμάζονται για νέα ανταλλαγή αιχμαλώτων, είπε ο Ζελένσκι μετά τις ειρηνευτικές συνομιλίες

Λάκης Παπαδόπουλος: «Δεν μου αρέσουν οι Metallica, δεν θα πάω στην συναυλία τους»