Κυρανάκης για κτηματολόγιο: Δεν κινδυνεύει η περιουσία κανενός

05:54 - 26/11/2024

Οι διαδικασίες κτηματογράφησης διασφαλίζουν την περιουσία των πολιτών και ο αριθμός των δηλώσεων που υποβάλλονται είναι αυξημένος, τόνισε ο αρμόδιος υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, επισημαίνοντας επίσης πως, βάσει του νόμου, οι ιδιοκτήτες μπορούν να κατοχυρώσουν τα ακίνητά τους ακόμα και εκ των υστέρων, προσκομίζοντας τα απαραίτητα έγγραφα. «Δεν κινδυνεύει η περιουσία κανενός από τις ... Περισσότερα To άρθρο Κυρανάκης για κτηματολόγιο: Δεν κινδυνεύει η περιουσία κανενός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Γιώργος Λιάγκας: «Δε μπορεί ο Χρηστάκης ο Μάστορας να μας λέει ότι δεν γνώριζε»

Σουδάν: Μαζικές επιδρομές από drones των ανταρτών RSF σε ενεργειακές και στρατιωτικές υποδομές του Πορτ Σουδάν

Ο Καμπελά ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη Λιλ και έρχεται στον Ολυμπιακό

Κυριάκος Μητσοτάκης και Ντόρα Μπακογιάννη: Οι αναρτήσεις για τα 13 χρόνια χωρίς τη Μαρίκα Μητσοτάκη – «Μαμά μου, πόσο μου λείπεις!»

Eurostat: Σταθερές παρέμειναν οι τιμές ηλεκτρικής ενέργειας για τα νοικοκυριά στην ΕΕ το β’ εξάμηνο του 2024, ενώ αυξήθηκαν οι τιμές του φυσικού αερίου

Ο Φρίντριχ Μερτς δεν εξελέγη καγκελάριος και ο Όλαφ Σολτς φάνηκε να το διασκεδάζει