Ηλεκτρονικές αποδείξεις: Αντίστροφη μέτρηση για φορολογικά πρόστιμα ύψους 22% – Ποιους αφορά

04:54 - 26/11/2024

Μόνο 35 ημέρες απομένουν για να λήξει η προθεσμία που έχουν οι φορολογούμενοι για να καλύψουν το απαιτούμενο όριο συγκέντρωσης ηλεκτρονικών αποδείξεων για το 2024, προτού αρχίζουν να πέφτουν πρόστιμα. Και αυτό γιατί όπως ορίζει ο νόμος, στις 31 Δεκεμβρίου λήγει η διορία πραγματοποίησης του αναγκαίου αριθμού ψηφιακών αγορών ίσου με το 30% του ετήσιου ... Περισσότερα To άρθρο Ηλεκτρονικές αποδείξεις: Αντίστροφη μέτρηση για φορολογικά πρόστιμα ύψους 22% – Ποιους αφορά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις τρυφερές στιγμές Λιάγκα – Αντωνά: Να χαίρεστε τον έρωτά σας

Ο Πέτρος Κωστόπουλος αποχαιρετά τον Αντώνη Λυμπέρη που υπήρξε ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής του

«Κλείδωσε» για τις 4 Δεκεμβρίου η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Νίκο Ανδρουλάκη

Victoria Kjaer Theilvig: Σάλος με τη Μις Υφήλιο 2024 – Τραγούδησε hit του Jay Z και την κατηγορούν για ρατσισμό

Λυδία Φωτοπούλου: Έμεινα έγκυος στον γιο μου στα 24 μου, δεν ήμουν παντρεμένη

Η Ρούλα Κορομηλά αποχαιρετά την Βέφα Αλεξιάδου με μια φωτογραφία και τρεις λέξεις