Ολυμπιακός – ΑΕΚ 4-1 live: Κόκκινη κάρτα στον Λαμέλα - Με δέκα παίκτες η Ένωση στο φινάλε του ντέρμπι

20:19 - 24/11/2024

Crash test κορυφής! Ολυμπιακός και ΑΕΚ «μάχονται» στο sold out «Γ. Καραϊσκάκης», με τον νικητή να ανεβαίνει μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα της Super League! Το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ ολοκληρώνει το πρόγραμμα της Κυριακής (24.11.2024) για την 12η αγωνιστική της Super League και μπορεί να δώσει μόνο ένα «χρώμα» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. ... Περισσότερα To άρθρο Ολυμπιακός – ΑΕΚ 4-1 live: Κόκκινη κάρτα στον Λαμέλα - Με δέκα παίκτες η Ένωση στο φινάλε του ντέρμπι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Αλεξάνδρα Ούστα: «Με τον Πάνο Μιχαλόπουλο δεν έχουμε κρατήσει επαφή, όταν συνεργαστήκαμε ήμουν αρκετά μικρή»

Κίνηση στους δρόμους: Ουρές χιλιομέτρων σε Κηφισό, Κηφισίας και Λεωφόρο Αθηνών – Δυσκολίες και στην Αττική Οδό

Βίκυ Σταυροπούλου για Δανάη Μπάρκα: «Είναι καλά, πέρασε μια περιπέτεια, στενοχωρήθηκε που κόπηκε η εκπομπή της»

Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη 20χρονος Αιγύπτιος για τη δολοφονία του 25χρονου ομοεθνή του

Αντώνης Λουδάρος: «Όταν πέθανε η μητέρα μου, ο πατέρας μου μου είπε “εγώ δεν μπορώ να σε κρατήσω”»

Ο Καναδάς αντιμέτωπος με 200 φωτιές – «τέρατα»: Ανεξέλεγκτες οι 100 από αυτές, εγκαταλείπουν τα σπίτια τους οι κάτοικοι