Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Μου λείπει πολύ ο Δάνης – Μακάρι να ζήσουν όλοι μία τέτοια αγάπη»

14:27 - 24/11/2024

Με ιδιαίτερη συγκίνηση, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου μίλησε για «το αγόρι των νεανικών μου χρόνων», τον αείμνηστο ηθοποιό, Δάνη Κατρανίδη που έσβησε τον περασμένο Σεπτέμβριο, σε ηλικία 75 ετών. Το μεσημέρι της Κυριακής (24.11.2024) η ηθοποιός Μίρκα Παπακωνσταντίνου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», όπου είχε μια συζήτηση εφ΄όλης της ύλης με τον Κώστα ... Περισσότερα To άρθρο Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Μου λείπει πολύ ο Δάνης – Μακάρι να ζήσουν όλοι μία τέτοια αγάπη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

«Μόνο με όπλα έχει ασχοληθεί, όχι ναρκωτικά», λέει η νύφη για τον γαμπρό που «πιάστηκε» με κοκαΐνη πριν το γάμο τους στο Ηράκλειο

Κόμο – Φιορεντίνα 0-2: Έβδομη σερί νίκη και κορυφή για τους «βιόλα» στη Serie A

«Παραδέχτηκε τους λευκούς γάμους» λέει η δικηγόρος της Ειρήνης Μουρτζούκου - «Της έχω συστήσει συνεδρίες με ψυχολόγο»

Πάνω από 53.000 έχουν ψηφίσει μέχρι τις 17:00 στις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ - Δόθηκε παράταση μέχρι τις 20.00

Επιχείρηση έρευνας και διάσωσης μεταναστών στο Φαρμακονήσι - Αγνοείται μία γυναίκα

Ο Χρήστος Ζαφείρης πέτυχε όμορφο γκολ με τη Σλάβια Πράγας κόντρα στη Μπουντεγιόβιτσε