«Πλέον την έχω ικανή για όλα» λέει θείος της Ειρήνης Μουρτζούκου - «Μου έστειλε φωτογραφία του νεκρού παιδιού της»

13:00 - 24/11/2024

Θρίλερ δίχως τέλος, είναι η υπόθεση των 5 νεκρών βρεφών στην Αμαλιάδα με την 24χρονη Ειρήνη Μουρτζούκου να έχει μπει στο κάδρο των ερευνών. «Είμαι 150% σίγουρος ότι ο μηνυτής αποκλείεται να έχει κάνει αυτό για το οποίο τον κατηγορεί η Ειρήνη. Πλέον την Ειρήνη την έχω ικανή για όλα», είπε το πρωί της Κυριακής ... Περισσότερα To άρθρο «Πλέον την έχω ικανή για όλα» λέει θείος της Ειρήνης Μουρτζούκου - «Μου έστειλε φωτογραφία του νεκρού παιδιού της» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Ερντογάν μίλησε τηλεφωνικά με τον Πούτιν προτού συναντηθεί με τον επικεφαλής του ΝΑΤΟ

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός: Το γκολ του Τζούρισιτς που έδωσε προβάδισμα στους πράσινους στο Αγρίνιο

Πόρτο Ράφτη: Συναγερμός για τον εντοπισμό 22χρονου κολυμβητή

Έλενα Παπαρίζου: «Τα Χριστούγεννα είναι δύσκολη εποχή γιατί έχασα τον πατέρα μου»

Αψήφησαν την παγωνιά για να βγάλουν άλογο από φρεάτιο - Συγκινητικές στιγμές στις Σέρρες

Το Ιράν θα συζητήσει με Γαλλία, Γερμανία και Βρετανία το μέλλον του πυρηνικού του προγράμματος