Ευγενία Σαμαρά: Στις συντροφικές μου σχέσεις, τις περισσότερες φορές ήμουν με το ένα πόδι μέσα και το άλλο έξω

07:36 - 24/11/2024

“Δεν μπορούμε να συνδεθούμε γιατί έχουμε ανάγκη να συνδεθούμε” δήλωσε η Ευγενία Σαμαρά. Η Ευγενία Σαμαρά εξομολογήθηκε στο περιοδικό Vita και στη Νάντια Σουφλή τον φόβο που αντιμετώπιζε παλιότερα σε συντροφικές της σχέσεις της και το πως προσπαθεί πλέον να συνδέεται περισσότερο συναισθηματικά με τους ανθρώπους που έχει στο πλευρό της. Σε αυτήν τη διαδρομή ... Περισσότερα To άρθρο Ευγενία Σαμαρά: Στις συντροφικές μου σχέσεις, τις περισσότερες φορές ήμουν με το ένα πόδι μέσα και το άλλο έξω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Super Κική για Φελίσια Τσαλαπάτη: «Δεν έχω χειρότερο από αυτό το πράγμα αλλά την συγχωρώ»

Φωτεινή Πετρογιάννη: Βίντεο με το παιδικό δωμάτιο του γιου της – Το μήνυμά της λίγο πριν γεννήσει

Συνεχίζονται οι καταθέσεις για τους θανάτους των βρεφών και την εμπλοκή της Ειρήνης Μουρτζούκου - Το κατηγορώ της μητέρας της

Φρέντι Μέρκιουρι: 23 χρόνια από τη μέρα που «σίγησε» η φωνή των Queen – Το τελευταίο του 24ωρο

Η τυχαία συνάντηση που «γέννησε» τη θρυλική κοσμηματοποιία David Yurman - Βιβλίο με αποκαλύψεις

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Ντέρμπι κορυφής στο κατάμεστο «Καραϊσκάκης»