Light για Snik: «Τον έχουν δείρει σε όλη την Ελλάδα, από εμένα μάζεψε μπουνιές στο τέλος»

06:54 - 24/11/2024

Ο Light και ο Snik έχουν έρθει στα χέρια στο παρελθόν και όπως φαίνεται οι σχέσεις τους παραμένουν από ψυχρές έως κάκιστες. Απόδειξη οι νέες δηλώσεις του πρώτου. Ο Light εξαπέλυσε νέα επίθεση στον Snik, μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε και ανέβηκε στο Youtube. Παρά την αρχική συνεργασία στο ξεκίνημα της καριέρας τους, οι δύο ... Περισσότερα To άρθρο Light για Snik: «Τον έχουν δείρει σε όλη την Ελλάδα, από εμένα μάζεψε μπουνιές στο τέλος» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Καιρός αύριο: Χιόνια και καταιγίδες σχεδόν σε όλη τη χώρα με σφοδρούς ανέμους ως 9 μποφόρ

Κώστας Μακεδόνας: «Στις “Τρεις Χάριτες” τα γυρίσματα ήταν σαν να είμαστε σε ένα πάρτι»

Λάκης Γαβαλάς: «Έχω ερωτευτεί γυναίκες, περισσότερο απ’ ότι έχω ποθήσει άντρες»

«Συναγερμός» για την κακοκαιρία: Μήνυμα του 112 στην Εύβοια – Υποχρεωτικό να έχουν αλυσίδες οι οδηγοί στην Αττική

Μύθος ή πραγματικότητα: Τα κρασιά με μεταλλικό καπάκι (Screw Caps) αντί για φελλό είναι κατώτερης ποιότητας

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Ο πατέρας μου έχει πιεστεί πάρα πολύ με το ατύχημα αλλά θα γίνει καλά»