Light για Snik: «Τον έχουν δείρει σε όλη την Ελλάδα, από εμένα μάζεψε μπουνιές στο τέλος»

06:54 - 24/11/2024

Ο Light και ο Snik έχουν έρθει στα χέρια στο παρελθόν και όπως φαίνεται οι σχέσεις τους παραμένουν από ψυχρές έως κάκιστες. Απόδειξη οι νέες δηλώσεις του πρώτου. Ο Light εξαπέλυσε νέα επίθεση στον Snik, μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε και ανέβηκε στο Youtube. Παρά την αρχική συνεργασία στο ξεκίνημα της καριέρας τους, οι δύο ... Περισσότερα To άρθρο Light για Snik: «Τον έχουν δείρει σε όλη την Ελλάδα, από εμένα μάζεψε μπουνιές στο τέλος» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

«Αρχελάου 5»: Μια μυστηριώδης γυναίκα εμφανίζεται στο μπαρ

Χρήστος Τζόλης: Ο Έλληνας «Θεός» της Κλαμπ Μπριζ, η «ενορχήστρωση» της εξέδρας και η ατάκα με το «fantasy»

Δανάη Μπάρκα: Τα λαμπερά γενέθλια και η ανθοδέσμη από γυναίκα που σχολίασε η παρουσιάστρια

Super Κική για Φελίσια Τσαλαπάτη: «Δεν έχω χειρότερο από αυτό το πράγμα αλλά την συγχωρώ»

Φωτεινή Πετρογιάννη: Βίντεο με το παιδικό δωμάτιο του γιου της – Το μήνυμά της λίγο πριν γεννήσει

Συνεχίζονται οι καταθέσεις για τους θανάτους των βρεφών και την εμπλοκή της Ειρήνης Μουρτζούκου - Το κατηγορώ της μητέρας της