Γιάννης Στάνκογλου: Τα παιδιά μου μού δίνουν ενέργεια και μπορώ να συνεχίζω καλύτερα

17:36 - 23/11/2024

Για την πατρότητα και τη σχέση που έχει αναπτύξει πλέον με τα δύο του παιδιά εστίασε, ανάμεσα σε πολλά άλλα, ο Γιάννης Στάνκογλου στην εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;» της ΕΡΤ. Συναντώντας τους παρουσιαστές της ΕΡΤ, Ζωή Κρονάκη και Τάσο Ιορδανίδη, ο Γιάννης Στάνκογλου εξομολογήθηκε πως «η πατρότητα με έχει ηρεμήσει μέσα μου πάρα πολύ». «Η πατρότητα ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Στάνκογλου: Τα παιδιά μου μού δίνουν ενέργεια και μπορώ να συνεχίζω καλύτερα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Συνελήφθη μετά από καταδίωξη 21χρονος που έκλεψε κινητά αξίας 5.000 ευρώ από κατάστημα στην Αγία Παρασκευή

Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Μελίνα Κανακαρίδη με τήβεννο: Τους απονεμήθηκε ο τίτλος του επίτιμου διδάκτορα

Αλμέιδα για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Τα ντέρμπι είναι η γιορτή του ποδοσφαίρου, πιστεύω στη δουλειά που κάνει η ομάδα μου»

Με «σημαία» τη Ζιζέλ Πελικό, οι φωνές χιλιάδων διαδηλωτών για τη βία σε βάρος των γυναικών ακούστηκε στα πέρατα της Γαλλίας

Νέο κεφάλαιο στη συνεργασία Ελλάδας – Σαουδικής Αραβίας στον τομέα του φαρμάκου

Πολεμικό Ναυτικό: Η φρεγάτα «Ύδρα» επιστρέφει στην Ερυθρά Θάλασσα για την επιχείρηση «Ασπίδες»