Λαμία – ΟΦΗ 1-1: Βαθμολογική ανάσα για τους γηπεδούχους, παρέμειναν μακριά από τις νίκες οι Κρητικοί

17:09 - 23/11/2024

Η Λαμία με τον ΟΦΗ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1, στο παιχνίδι που «άνοιξε» την 12η αγωνιστική της Super League το Σάββατο (23/11/24). Προηγήθηκαν με τον Φούντα οι Κρητικοί, ισοφάρισε με τον Βλαχομήτρο η ομάδα της Φθιώτιδας. Η Λαμία άντεξε στην πολιορκία του ΟΦΗ και πήρε έναν σημαντικό βαθμό στην εκτός έδρας αναμέτρηση. Οι Κρητικοί ... Περισσότερα To άρθρο Λαμία – ΟΦΗ 1-1: Βαθμολογική ανάσα για τους γηπεδούχους, παρέμειναν μακριά από τις νίκες οι Κρητικοί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Κώστας Κόκλας: Θα ήμουν χαζός να μην διατηρώ καλές σχέσεις με τις πρώην συντρόφους μου

Μίλαν – Γιουβέντους 0-0: «Λευκή» ισοπαλία στο San Siro με χαμένους και τους δυο

Συνελήφθη μετά από καταδίωξη 21χρονος που έκλεψε κινητά αξίας 5.000 ευρώ από κατάστημα στην Αγία Παρασκευή

Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Μελίνα Κανακαρίδη με τήβεννο: Τους απονεμήθηκε ο τίτλος του επίτιμου διδάκτορα

Αλμέιδα για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Τα ντέρμπι είναι η γιορτή του ποδοσφαίρου, πιστεύω στη δουλειά που κάνει η ομάδα μου»

Με «σημαία» τη Ζιζέλ Πελικό, οι φωνές χιλιάδων διαδηλωτών για τη βία σε βάρος των γυναικών ακούστηκε στα πέρατα της Γαλλίας