Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν έχει τελειώσει για μένα η τηλεόραση, έχουμε βάλει μια άνω τελεία»

09:45 - 23/11/2024

Η Ελεονώρα Μελέτη που εξελέγη ευρωβουλευτής, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση, όταν κλείσει για την ίδια ο κύκλος της πολιτικής. Για την τηλεόραση και το ενδεχόμενο να επιστρέψει σε αυτήν μίλησε Ελεονώρα Μελέτη. Η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία πλέον είναι ευρωβουλευτής, λέει πως: «Δεν έχω υιοθετήσει ακόμα την ταυτότητα του πολιτικού. Μου ... Περισσότερα To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν έχει τελειώσει για μένα η τηλεόραση, έχουμε βάλει μια άνω τελεία» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Κίνημα Δημοκρατίας το όνομα του κόμματος του Στέφανου Κασσελάκη - Οι πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που υπέγραψαν την ιδρυτική διακήρυξη υπό τους ήχους του Bella Ciao

Φωτιά στην Αλίαρτο Βοιωτίας – Σηκώθηκαν 2 αεροπλάνα και 1 ελικόπτερο

Το αρχοντικό των Μπενιζέλων: H «άγνωστη» ιστορία του παλαιότερου σπιτιού της Αθήνας

Κώστας Κόκλας: Ξεχωρίζω τα «Εγκλήματα» αλλά για reunion δεν νομίζω, έχουν περάσει τα χρόνια

Στους 20°C η διαφορά της θερμοκρασίας μεταξύ βορρά και νότου - Ξεροβόρι και κρύο την Κυριακή

Νέα μονογραφία για τον Ιάπωνα καλλιτέχνη Keiichi Tanaami που άφησε ένα ξεχωριστό αποτύπωμα