Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν έχει τελειώσει για μένα η τηλεόραση, έχουμε βάλει μια άνω τελεία»

09:45 - 23/11/2024

Η Ελεονώρα Μελέτη που εξελέγη ευρωβουλευτής, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση, όταν κλείσει για την ίδια ο κύκλος της πολιτικής. Για την τηλεόραση και το ενδεχόμενο να επιστρέψει σε αυτήν μίλησε Ελεονώρα Μελέτη. Η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία πλέον είναι ευρωβουλευτής, λέει πως: «Δεν έχω υιοθετήσει ακόμα την ταυτότητα του πολιτικού. Μου ... Περισσότερα To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν έχει τελειώσει για μένα η τηλεόραση, έχουμε βάλει μια άνω τελεία» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Νεφέλη Ορφανού: Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν με έφερε ποτέ σε δύσκολη θέση, δεν δέχθηκα ποτέ απρεπή συμπεριφορά

Τέμπη: Ερωτήματα και νέα δεδομένα για την τραγωδία με τα νέα βίντεο που δημοσιοποιήθηκαν 2 χρόνια μετά

Βασίλης Δημάκης: «Μίλησα μαζί του δυο ημέρες πριν πεθάνει και ήταν μια χαρά», λέει συντετριμμένη η Ερασμία Μάνου

Σόφη Ζαννίνου: Για δυο χρόνια δεν έκανα τίποτα γιατί είχα την μητέρα μου με άνοια

Μητροπολίτης Κόνιτσας Ανδρέας: Διασωληνώθηκε ξανά – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Φλόριντα: Επιστήμονες εντόπισαν τον μεγαλύτερο λευκό καρχαρία