Χρήστος Μάστορας για την καταγωγή του: «Όλοι το ίδιο λούκι τραβήξαμε, μας φιλοξένησε μία οικογένεια στο Κουκάκι»

18:00 - 22/11/2024

«Πηγαίνω στο χωριό μου κι ήμουν τώρα πρόσφατα. Έχω τον παππού μου εκεί. Δεν ήθελε με τίποτα να έρθει στην Αθήνα», αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Μάστορας όταν κλήθηκε να μιλήσει για την καταγωγή του. Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στο «Στούντιο 4» το απόγευμα της Παρασκευής (22.11.2024). Ο Χρήστος Μάστορας αρχικά, μίλησε για την ... Περισσότερα To άρθρο Χρήστος Μάστορας για την καταγωγή του: «Όλοι το ίδιο λούκι τραβήξαμε, μας φιλοξένησε μία οικογένεια στο Κουκάκι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Βασίλης Δημάκης: «Μίλησα μαζί του δυο ημέρες πριν πεθάνει και ήταν μια χαρά», λέει συντετριμμένη η Ερασμία Μάνου

Σόφη Ζαννίνου: Για δυο χρόνια δεν έκανα τίποτα γιατί είχα την μητέρα μου με άνοια

Μητροπολίτης Κόνιτσας Ανδρέας: Διασωληνώθηκε ξανά – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Φλόριντα: Επιστήμονες εντόπισαν τον μεγαλύτερο λευκό καρχαρία

Ματίας Αλμέιδα: Η AEK πήρε τη σωστή απόφαση με τον Λιβάι Γκαρσία – Θα είμαστε ανταγωνιστικοί και χωρίς αυτόν

Ιωάννης Μελισσανίδης: Θα ήθελα να κάνω μια ωραία αθλητική εκπομπή, κάτι έχω στο μυαλό μου