Νένα Μεντή: «Μου είναι πολύ δυσάρεστο που βλέπω στις Τρεις Χάριτες με τις δύο γυναίκες που “έφυγαν”»

17:00 - 21/11/2024

«Διαφωνήσαμε για πράγματα ιδεολογικοδομικά, ήταν άλλες εποχές» θυμάται η Νένα Μεντή. Για την πρόσφατη απώλεια της συμπρωταγωνίστριας της, Άννας Παναγιωτοπούλου και την εποχή του σίριαλ «Τρεις χάριτες» στο MEGA μίλησε η Νένα Μεντή όταν βρέθηκε καλεσμένη στον καναπέ του Στούντιο 4 το απόγευμα της Πέμπτης (21.11.2024). «Μου είναι πολύ δυσάρεστο που βλέπω στις Τρεις Χάριτες ... Περισσότερα To άρθρο Νένα Μεντή: «Μου είναι πολύ δυσάρεστο που βλέπω στις Τρεις Χάριτες με τις δύο γυναίκες που “έφυγαν”» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Παρασκευή με βροχές και χειμωνιάτικη Κυριακή: Οι αλλαγές στον καιρό λόγω ατμοσφαιρικής διαταραχής από την Ιταλία

Ολυμπιακός – Μπασκόνια 92-69: Ασταμάτητοι οι Πειραιώτες με Φουρνιέ και Μιλουτίνοφ στη Euroleague

Πάνω από τους μισούς πολίτες εκτιμούν πως η αλλαγή στη φορολογία των επαγγελματιών κινείται στη σωστή κατεύθυνση

Άγριο ξύλο μεταξύ μαθητών δημοτικού σχολείου στα Τρίκαλα - Μήνυση στη γιαγιά του ενός

Μεγάλη Βρετανία – Ελλάδα live: Ο Ολασένι δίνει "μάχη" για τους γηπεδούχους

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Σίτι μέχρι το 2027