«Σκότωσε το παιδί μου, γιατί δεν τη συλλαμβάνετε» κατέθεσε η μητέρα του δεύτερου βρέφους που πέθανε παρουσία της Ειρήνης Μουρτζούκου

10:54 - 21/11/2024

«Αφού σκότωσε το παιδί μου, γιατί δεν τη συλλαμβάνεται», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων στην κατάθεση της η μητέρα του 6 μηνών βρέφους που έφυγε από τη ζωή το 2021, ενώ το πρόσεχε η Ειρήνη Μουρτζούκου. Οι άνδρες του Ανθρωποκτονιών από την ημέρα που εκλήθησαν να εξιχνιάσουν την υπόθεση του νεκρού βρέφους αλλά και των ... Περισσότερα To άρθρο «Σκότωσε το παιδί μου, γιατί δεν τη συλλαμβάνετε» κατέθεσε η μητέρα του δεύτερου βρέφους που πέθανε παρουσία της Ειρήνης Μουρτζούκου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Χρηματιστήριο Αθηνών: Κλείσιμο με άνοδο 0,94% – Στα 86,84 εκατ. ευρώ ο τζίρος

Οι εικονικοί γάμοι της Ειρήνης Μουρτζούκου με αλλοδαπούς και νέα ηχητικά ντοκουμέντα με την ίδια σε αμόκ

Εικόνες καταστροφής στις ΗΠΑ από θυελλώδεις ανέμους και φονικές καταιγίδες

Τάνια Τρύπη για Μανούσο Μανουσάκη: «Τα τελευταία του λόγια ήταν “Άντε να βγω και να σας δω”»

Ο Λούκα Ντόντσιτς αντιμετωπίζει πρόβλημα στον καρπό και θα χάσει τα επόμενα παιχνίδια των Ντάλας Μάβερικς

Ολυμπία Οδός: Σημαντική πρόοδος σε πέντε βασικούς άξονες βιώσιμης ανάπτυξης το 2023